Новости

ОТВОРЕН ДЕН – УЧЕНИЦИ И РАБОТОДАВАЧИ

Повеќе

Стручни студии за веб развој

Повеќе

ЧЕТВРТИ ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ НА ФОНДОТ ЗА МОЖНОСТИ 2019

Повеќе

Со медиумска кампања ќе се мотивираат средношколците за стручно образование

Повеќе

Со обука до вработување како касап/месар

Повеќе

Амфенол обучи за работа 30 кочански матуранти

Повеќе

Студенти од Машински факултет дизајнираа прототип-печки за пелети кои ќе се произведуваат во Раде Кончар ТЕП

Повеќе